Wat een jaar..

Het jaar nadert zijn einde en wat voor een jaar was het! Dat het een bijzonder jaar is geweest dat wij met zijn allen voorlopig niet vergeten, hoef ik je niet te vertellen. Hoe heb jij afgelopen tijd ervaren? Heb je genoten van de rustmomenten die je kreeg? Of heb je juist veel stress ervaren door alle veranderingen? De vraag is vooral wat je ermee hebt gedaan? Hoe kijk je terug op 2021 en wat wil je meenemen naar 2022?

Ik heb vooral genoten van de lege agenda en de tijd die we als gezin hebben doorgebracht. Ik heb weer geleerd dat de kleine dingen belangrijk zijn in leven; een boswandeling met de kids, weekendje weg in eigen land, bbq met vrienden in eigen tuin, kopje koffie in de zon. Het leven is niet ingewikkeld, wij maken het ingewikkeld met alle invloeden die wij van buitenaf tegenkomen en waarvan we vinden dat we hier iets (onbewust) mee moeten.

Wil jij ook leren om vanuit jezelf te leven en wil je aan de slag om jouw leven in te richten op de manier zoals je graag wilt? Jouw eigen keuzes maken die het beste zijn voor jou? Of ben je er achter gekomen dat je niet op je plek zit bij jouw huidige werkgever en zoek je hulp om er achter te komen wat je wel wilt?

Investeer in jezelf en neem contact met mij op! Samen onderzoeken we waar jouw talenten liggen en in welke omgeving jij het beste tot je recht komt. Ontdek jouw passie en vindt de baan die bij je past!