Wie ben ik?

Ik hou er van om mensen te helpen met het beste uit zich zelf te halen, het vergroten van hun zelfvertrouwen en hen in te laten zien wat ze écht willen en kunnen.

Ik krijg er energie van als ik mensen bewust zie worden van hun eigen kunnen, hun zelfvertrouwen zie groeien en zij de stappen zetten om hun dromen te bereiken.

Jarenlang leefde ik op de automatische piloot, mijzelf onvoldoende bewust wat ik allemaal aan het doen was en vooral waarom! Op zich ging dit best lang goed, tot het moment dat het mij allemaal teveel werd. Ik balanceerde op het randje van burn-out en besefte dat het zo niet langer door kon gaan. Ik had altijd het gevoel achter mijzelf aan te hollen, het gevoel nergens tijd voor te hebben, het gevoel dat ik geleefd werd en ik begon mezelf af te vragen of ‘dit’ het nu was?

Op dat moment ging ik een opleiding volgen waar ik weer in aanraking kwam met persoonlijke ontwikkeling. Ik mocht weer over mijzelf nadenken! Wie ben ik? Waar sta ik nu eigenlijk? Wat wil ik écht?

Ik schrok er van dat ik daar niet heel snel een antwoord op had. Ik merkte dat ik had afgeleerd om echt mezelf te zijn, echt te voelen wat ík leuk vond en waar ik écht van hou. Door weer te leren om mijn gevoel te herkennen en daarna te leren luisteren, durf ik weer keuzes te maken voor mijzelf en doe ik wat ik het leukst vind!

Zonder dat ik mijn leven rigoureus op zijn kop heb gegooid, heb ik geleerd bewuster keuzes te maken en dus ook om ‘nee’ te leren zeggen tegen zaken waar ik geen zin in heb. Ik merk dat mijn leven leuker, eenvoudiger en relaxter is geworden. Ik ben gelukkig, ontspannen en uitgerust!

Dit gun ik jou ook!

In 2018 heb ik mijn opleiding Academisch Coach aan de Academie voor Coaching afgerond. Begin 2019 heb ik de stap gezet en ben ik met mijn eigen coachingspraktijk gestart.

Naast mijn eigen praktijk ben ik sinds 1 juni 2022 ook als zzp-er gestart in de functie van interim HR adviseur voor diverse organisaties.